Eiken Plank Geschaafd 16x140mm

  • Dikte: 16mm
  • Breedte: 140mm
  • vanaf €13,25 per stuk
Deze geschaafde eiken plank kan op diverse manieren toegepast worden in verschillende projecten. Eiken planken worden doorgaans gebruikt om muren, veranda’s en afdaken te bekleden vanwege hun prachtige rustieke uitstraling. Na verloop van tijd zullen de planken een zilvergrijze tint krijgen. Lees meer
Wissen
Bezorgen: Levering binnen 15 werkdagen
  • Bezorgd tegen een vast laag tarief van €50,-
  • Kwalitatief assortiment
  • Snelle levering op locatie

Meer informatie over dit product

Deze geschaafde eiken plank biedt een waaier aan mogelijkheden voor diverse projecten. Eiken planken worden doorgaans gebruikt om wanden, veranda’s en overkappingen te bekleden vanwege hun prachtige, rustieke uitstraling. Na verloop van tijd krijgen deze planken een elegante zilvergrijze kleur.

 

De gemiddelde levensduur van deze stevige planken bedraagt 20 jaar. Na verloop van tijd kunnen er natuurlijke tekenen van leven in het hout verschijnen, zoals kleine scheurtjes. Dit is eigen aan de houtsoort en wijst niet op verminderde kwaliteit. Bovendien heeft dit geen invloed op de levensduur van de planken.

 

Onze planken meten 16mm in dikte, 140mm in breedte en 180/200cm in lengte. Bent u op zoek naar andere afmetingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice voor maatwerkopties. Interessant om te weten: de lange planken zijn voordeliger bij dit product dan de kortere varianten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eiken Plank Geschaafd 16x140mm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer informatie?

Onze klantenservice staat voor u klaar


+32 3 300 00 29
Bereikbaar tussen 13.00 en 21.00 uur


Stel direct uw vraag

U ontvangt binnen 24 uur een antwoord op uw vraag