Gebruikt SteigerHout

  • Dikte: 32mm
  • Breedte: 200mm
  • €8,98 per meter
Verreweg het meest gevraagd: Gebruikt SteigerHout. Gebruikte steigerdelen hebben een bijzonder uitstraling door de cementwaas die is op gedaan op de bouwwerken. Lees meer
Wissen
Bezorgen: Levering binnen 8-10 werkdagen
  • Bezorgd tegen een vast laag tarief van €50,-
  • Kwalitatief assortiment
  • Snelle levering op locatie

Meer informatie over dit product

Origineel gebruikt steigerhout is circa 2 jaar op de bouwwerven gebruikt. Doordat er jarenlang op gemetseld en gewerkt is, heeft de plank een gebruikte en robuuste look. Hier en daar vertoont de plank dus wel eens een gebrek, maar juist dit geeft de plank een vintage look.

Gebruikt steigerhout is eigenlijk midden Europees Vuren (Epicia). Het is daarom ook niet buitengewoon duurzaam en dient regelmatig te worden behandeld. Onze delen worden gesorteerd en opgelat en hierdoor voorgedroogd.

Gebruikt steigerhout heeft afmetingen van 32x200mm en de koppen zijn voorzien van bek en band of kramplaat.

Wilt u SteigerHout gebruiken voor het maken van meubels of voor interieurtoepassingen? Dan zullen de planken eerst geschuurd moeten worden. Door deze behandeling worden de delen glad en splintervrij en behouden ze toch de gebruikte look. Het schuren is een specialistisch werk en daarom kunt u bij ons ook direct geschuurd SteigerHout bestellen!

Let op! Gebruikt SteigerHout is voorzien van ijzer op de koppen. Indien u deze niet wilt verwerken in uw project, dient u rekening te houden met 10cm afval aan de koppen van het steigerdeel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gebruikt SteigerHout” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer informatie?

Onze klantenservice staat voor u klaar


+32 3 300 00 29
Bereikbaar tussen 13.00 en 21.00 uur


Stel direct uw vraag

U ontvangt binnen 24 uur een antwoord op uw vraag