Old Grey SteigerHout Gedoubleerd

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1)
  • Dikte: 15mm
  • Breedte: 195mm
  • Lengte: 300cm
  • €5,07 per meter
Wilt u de look van gebruikt SteigerHout, maar bent u op zoek naar een goedkoper en alternatief en een dunne plank? Dan is ons vintage product Old Grey Gedoubleerd wat u zoekt! Lees meer
Bezorgen: Levering binnen 8-10 werkdagen

 15,20 per stuk inclusief BTW

  • Bezorgd tegen een vast laag tarief van €50,-
  • Kwalitatief assortiment
  • Snelle levering op locatie

Meer informatie over dit product

Lengte: 300cm

Voor sommige toepassingen is ons Old Grey SteigerHout echter te dik, bijvoorbeeld voor het bekleden van een wand of plafond. Een dunner product is voor dergelijke toepassingen veel praktischer. Daarom hebben wij nu van ons SteigerHout Old Grey ook een gedoubleerde versie met een dikte van 15mm.

Old Grey SteigerHout is ons vintage product. Het betreft een fijnbezaagde vuren houten plank, afkomstig uit het Zwarte Woud in Duitsland. Dit is een gebied waar hout evenwichtig kan groeien. Na binnenkomst worden de planken grijs gedompeld.

Old Grey SteigerHout is behandeld met diverse kleurpigmenten en 3% Embalit P. Dit is een houtverduurzamingsmiddel dat is toegestaan in de Europese Unie. Het geeft de planken een mooie grijze uitstraling.  Old Grey Gedoubleerd adviseren wij enkel aan voor binnen toepassingen. Tevens adviseren wij om de delen voor montage even te laten wennen aan uw binnenklimaat. Hierdoor vermindert u de kans op eventuele krimpnaden.

SteigerHout Old Grey is niet gebekt en geband en heeft ook geen kramplaten. Houd er wel rekening mee dat het hout nog wat kan krimpen na verwerking. Het is immers vers gezaagd hout en is dus niet teruggedroogd.

Old Grey planken kunnen lat-strepen bevatten door het drenken. Om deze lat-strepen weg te werken kunt u onze SteigerHout Beits Old Grey bestellen.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling:
5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1)
  1. Julie De Vriendt

    Wij hebben de old grey planken als wandbekleding gebruikt. Makkelijk te monteren vanwege de dunne planken. Met de beits hebben we de latstrepen en koppen grijs kunnen maken.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer informatie?

Onze klantenservice staat voor u klaar


+32 3 300 00 29
Bereikbaar tussen 13.00 en 21.00 uur


Stel direct uw vraag

U ontvangt binnen 24 uur een antwoord op uw vraag