Fraké ThermoWood Shiplap 18x141mm

  • Dikte: 18mm
  • Breedte: werkend-127mm
  • vanaf €23,95 per stuk
De gevel van uw woning krijgt een unieke uitstraling met deze fraké gevelbekleding. Deze planken hebben van nature een prachtige vlamachtige tekening die het hout zijn karakteristieke uitstraling geeft. Hierdoor hebben de planken iets weg van eikenhout. Het voordeel van deze fraké shiplap delen is dat ze thermisch gemodificeerd zijn. Hierdoor gaan de planken, in de juiste omstandigheden, wel 20 tot 25 jaar mee. Hierdoor zijn de planken niet alleen mooi, maar ook heel duurzaam. Lees meer
Wissen
Bezorgen: Levering binnen 15 werkdagen
  • Bezorgd tegen een vast laag tarief van €50,-
  • Kwalitatief assortiment
  • Snelle levering op locatie

Meer informatie over dit product

De gevel van uw woning krijgt een unieke uitstraling met deze fraké gevelbekleding. Deze planken hebben van nature een prachtige vlamachtige tekening die het hout zijn karakteristieke uitstraling geeft. Hierdoor hebben de planken iets weg van eikenhout. Het voordeel van deze fraké shiplap delen is dat ze thermisch gemodificeerd zijn. Hierdoor gaan de planken, in de juiste omstandigheden, wel 20 tot 25 jaar mee. Hierdoor zijn de planken niet alleen mooi, maar ook heel duurzaam.

 

De fraké shiplap planken zijn uitermate geschikt voor horizontale toepassing. Door de planken horizontaal toe te passen wordt de lengte van de gevel extra benadrukt.

 

De planken zijn 18mm dik, 141mm breed (127mm werkend) en verkrijgbaar in diverse lengtes. Bent u op zoek naar een andere afmeting? Neem dan contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

 

Het thermowood vuren van dit merk is vervaardigd uit thermisch gemodificeerd vurenhout. Vurenhout is van nature niet bijzonder duurzaam en daarom ongeschikt voor buitengebruik zonder behandeling, zoals impregnering. Door hitte en stoom te gebruiken voor thermische modificatie, bereikt het hout een levensduur vergelijkbaar met hardhout: zo’n 20 tot 25 jaar genot! Bovendien is deze behandeling vrij van chemicaliën, wat het tot een milieuvriendelijke keuze maakt.

 

Door de thermische modificatie heeft het hout een natuurlijk bruine kleur. In de loop van de tijd zal het hout onder invloed van weersomstandigheden vergrijzen, een eigenschap die eigenlijk bij alle houtsoorten voorkomt. Dit heeft geen invloed op de levensduur en is inherent aan het materiaal.

 

De voordelen van thermisch gemodificeerd vuren samengevat:

  • Milieuvriendelijke verduurzaming
  • Lange levensduur van 20 tot 25 jaar
  • Licht van gewicht, ideaal als gevelbekleding
  • Harder hout met minder werking, waardoor vormbehoud wordt gewaarborgd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fraké ThermoWood Shiplap 18x141mm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer informatie?

Onze klantenservice staat voor u klaar


+32 3 300 00 29
Bereikbaar tussen 13.00 en 21.00 uur


Stel direct uw vraag

U ontvangt binnen 24 uur een antwoord op uw vraag