Vuren ThermoWood Channelsiding 20x190mm

  • Dikte: 20mm
  • Breedte: werkend-178
  • vanaf €20,45 per stuk
Als u voor Vuren ThermoWood Channelsiding kiest, kiest u voor duurzaam. De planken zijn namelijk thermisch gemodificeerd en gaan daarom wel 20 tot 25 jaar mee. Als u de planken verticaal monteert op de gevel van uw huis of bijgebouw creëert u een strakke en moderne uitstraling. De kleur van het vurenhout en de zichtbare noesten zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Lees meer
Wissen
Bezorgen: Levering binnen 15 werkdagen
  • Bezorgd tegen een vast laag tarief van €50,-
  • Kwalitatief assortiment
  • Snelle levering op locatie

Meer informatie over dit product

Als u voor Vuren ThermoWood Channelsiding kiest, kiest u voor duurzaam. De planken zijn namelijk thermisch gemodificeerd en gaan daarom wel 20 tot 25 jaar mee. Als u de planken verticaal monteert op de gevel van uw huis of bijgebouw creëert u een strakke en moderne uitstraling. De kleur van het vurenhout en de zichtbare noesten zorgen voor een natuurlijke uitstraling.

 

De kleur van de planken zal in de loop van de tijd grijs verkleuren. Dit is een natuurlijke eigenschap van het hout en benadrukt de natuurlijke uitstraling van het hout. Gelukkig heeft dit geen invloed op de levensduur van de planken.

 

De planken zijn 20mm dik, 190mm breed (178mm werkend) en verkrijgbaar in diverse lengtes. Bent u op zoek naar een andere afmeting? Neem dan contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

 

Het thermowood vuren van dit merk is vervaardigd uit thermisch gemodificeerd vurenhout. Vurenhout is van nature niet bijzonder duurzaam en daarom ongeschikt voor buitengebruik zonder behandeling, zoals impregnering. Door hitte en stoom te gebruiken voor thermische modificatie, bereikt het hout een levensduur vergelijkbaar met hardhout: zo’n 20 tot 25 jaar genot! Bovendien is deze behandeling vrij van chemicaliën, wat het tot een milieuvriendelijke keuze maakt.

 

Door de thermische modificatie heeft het hout een natuurlijk bruine kleur. In de loop van de tijd zal het hout onder invloed van weersomstandigheden vergrijzen, een eigenschap die eigenlijk bij alle houtsoorten voorkomt. Dit heeft geen invloed op de levensduur en is inherent aan het materiaal.

 

De voordelen van thermisch gemodificeerd vuren samengevat:

  • Milieuvriendelijke verduurzaming
  • Lange levensduur van 20 tot 25 jaar
  • Licht van gewicht, ideaal als gevelbekleding
  • Harder hout met minder werking, waardoor vormbehoud wordt gewaarborgd

 

Bent u op zoek naar een andere afmeting? Neem dan contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vuren ThermoWood Channelsiding 20x190mm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer informatie?

Onze klantenservice staat voor u klaar


+32 3 300 00 29
Bereikbaar tussen 13.00 en 21.00 uur


Stel direct uw vraag

U ontvangt binnen 24 uur een antwoord op uw vraag