Vuren ThermoWood Triple 25x143mm

  • Dikte: 25mm
  • Breedte: werkend-135mm
  • Vanaf €16,15 per stuk
Met deze Vuren Thermowood planken creëert u een strakke en natuurlijke uitstraling. De zichtzijde van de planken zijn verdeeld in drie smalle delen. Hierdoor lijkt de plank uit drie smalle latten te bestaan. Deze smalle latten met natuurlijke houtkleur zorgen voor mooie gevelbekleding met moderne uitstraling. Lees meer
Wissen
Bezorgen: Levering binnen 15 werkdagen
  • Bezorgd tegen een vast laag tarief van €50,-
  • Kwalitatief assortiment
  • Snelle levering op locatie

Meer informatie over dit product

Met deze Vuren Thermowood planken creëert u een strakke en natuurlijke uitstraling. De zichtzijde van de planken zijn verdeeld in drie smalle delen. Hierdoor lijkt de plank uit drie smalle latten te bestaan. Deze smalle latten met natuurlijke houtkleur zorgen voor mooie gevelbekleding met moderne uitstraling.

 

Onze aanbeveling is om deze vuren gevelbekleding horizontaal aan te brengen. Hierdoor passen de planken met het profiel feilloos in elkaar. Bovendien biedt horizontale montage het voordeel dat je de lengte van een gebouw op een stijlvolle wijze kunt accentueren. Deze veelzijdige planken zijn tevens geschikt voor het creëren van een horizontale schutting.

 

De planken zijn 25mm dik, 143mm breed (135mm werkend) en verkrijgbaar in diverse lengtes. Bent u op zoek naar een andere afmeting? Neem dan contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

 

Het thermowood vuren van dit merk is vervaardigd uit thermisch gemodificeerd vurenhout. Vurenhout is van nature niet bijzonder duurzaam en daarom ongeschikt voor buitengebruik zonder behandeling, zoals impregnering. Door hitte en stoom te gebruiken voor thermische modificatie, bereikt het hout een levensduur vergelijkbaar met hardhout: zo’n 20 tot 25 jaar! Bovendien is deze behandeling vrij van chemicaliën, wat het tot een milieuvriendelijke keuze maakt.

 

Door de thermische modificatie heeft het hout een natuurlijk bruine kleur. In de loop van de tijd zal het hout onder invloed van weersomstandigheden vergrijzen, een eigenschap die eigenlijk bij alle houtsoorten voorkomt. Dit heeft geen invloed op de levensduur en is inherent aan het materiaal.

 

De voordelen van thermisch gemodificeerd vuren samengevat:

  • Milieuvriendelijke verduurzaming
  • Lange levensduur van 20 tot 25 jaar
  • Licht van gewicht, ideaal als gevelbekleding
  • Harder hout met minder werking, waardoor vormbehoud wordt gewaarborgd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vuren ThermoWood Triple 25x143mm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer informatie?

Onze klantenservice staat voor u klaar


+32 3 300 00 29
Bereikbaar tussen 13.00 en 21.00 uur


Stel direct uw vraag

U ontvangt binnen 24 uur een antwoord op uw vraag